Quinta do Noval 20 års Tawny

DKK660,00

Denne Portvin har en rig, cremet konsistens og en intens læderbrun farve. I smagen fornemmer man aromaer af valnød, frugt og andre krydderier, som til sidst giver en lang og kraftfuld finish. Den er lavet på følgende drusorter: Touriga Francesa, Tinta Roriz og Tinta Barroca.
Vinene der indgår i Noval 20 Year Old Port er i gennemsnit 20 år gamle, og de ligger på 640 liters egetræsfade i Noval’s kældre. Vinene bliver ikke sammenstukket før portvinen skal tappes på flaske. Vinen kan nydes nu. Servér vinen ved stuetemperatur til f.eks. desserter med nødder.
Quinta do Noval 20 Years Old Tawny Port er lavet på druesorterne: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Alle druerne stammer fra Quinta do Noval’s egne vinmarker.

Denne portvin har den klassiske Old Tawny-farve med gyldne kanter. Den har en dejlig bouquet af tørret frugt og mandler, hvilket er kendetegnede for Noval’s Old Tawny Portvine. Smagen er elegant, fløjlsagtig og koncentreret med en dejlig lang eftersmag.

Kategorier: , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Quinta do Noval 20 års Tawny”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen