Handelsbetingelser

PRISER 

Alle priser er inklusiv moms. 

BETALING 

Du kan betale på flere måder: 

• Betalingskort uden gebyrer – beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

• Vi modtager MobilePay 

• Visakort og Mastercard – alle betalinger foretages i DKK. 

• Kontooverførsel til Nordea 2450 6292689614. Du får en kvittering, når vi har registreret dit beløb på ordren. Varen sendes ikke før betaling. 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

LEVERING 

Vi leverer med Postnord. Bestillinger sendes snarest muligt og altid inden for tre arbejdsdage med Postnord, efter betaling er modtaget. Ved uforudset forsinkelse vil du blive orienteret af os via mail. Hvis levering af en bestilling er udeblevet, kan du kontakte os på info@portvinskaelderen.dk eller telefon 30 27 69 92, hvorefter vi vil trace pakken ved Postnord/Fragtmand. Ved køb af billetter til et af vores arrangementer skal du vælge Lokal afhentning for at undgå fragt. Du vil herefter blive underrettet af os, når vi har godkendt din bestilling. 

FORTRYDELSESRET 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at referere til ordren enten pr mail til info@portvinskaelderen.dk, telefon 30276992 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

RETURNERING 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: 

1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

2. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. 

Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL: 

Varen sendes til: Portvinskælderen Nørregade 4, kl. 6100 Haderslev 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

REKLAMATIONSRET 

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til: Portvinskælderen Nørregade 4, kl. 6100 Haderslev 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

PERSONDATAPOLITIK 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Ved at acceptere handels betingelserne, accepterer du også at modtage vores nyhedsbrev. Vi sender 15-20 nyhedsbreve om året og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver ALDRIG data for at tjene penge på det, men udelukkende for at give dig den bedst mulige service. Personoplysningerne registreres hos Portvinskælderen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Du kan til enhver selv bede om at få dine data slettet fra vores arkiver. 

Den dataansvarlige på www.portvinskaelderen er Lasse Schmidt (lasse@portvinskaelderen.dk). Som registreret hos Portvinskælderen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: lasse@portvinskaelderen.dk. 

KLAGEADGANG 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte lasse@portvinskaelderen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.naevneneshus.dk 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr 

ALKOHOL POLITIK 

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge. 

FIRMAOPLYSNINGER 

Portvinskælderen Nørregade 4, kl. 6100 Haderslev CVR: 41185988 Tlf: 30 27 69 92 info@portvinskaelderen.dk 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12-06-2020

Scroll til toppen